FOREDRAG.jpg

Læs mere om mig, og hvorfor jeg er den rigtige til netop dine elever, børn eller andet.

OM MIG

PRESSE

Varighed - ca.45 min eksl. spørgsmål

Pris - 1000 kr.

FOREDRAG

Jeg tilbyder foredrag til skoler, gymnasier, SFO’er og alle andre der synes, at jeg og min mission er interessant og relevant.

Jeg er ikke ekspert på noget særligt, og jeg har ikke svaret på, hvordan det føles at være angst, eller hvordan man finder ud af, hvilken vej man skal gå i livet.

Jeg ved dog med sikkerhed, at jeg er ekspert i mit eget liv og mine egne oplevelser. Og det er den ekspertise, jeg gerne vil dele ud af.

Mit foredrag er en fortælling om at være ung pige og kvinde i vores samtid, om at være et produkt af en perfekthedskultur, og om at bukke under for præstationspres.

Jeg vil gerne fortælle, at vi er stærkere, når vi viser vores sårbarhed, vores skrøbelighed, og når vi rækker hånden ud efter hjælp.

For når vi beder om hjælp og finder ud af, at vi ikke er alene, lindrer vi smerten.

Vi forstår os selv i vores relationer til andre, og det er der, vi udvikler os som mennesker.

Det er helt vigtigt at opleve, at du ikke er alene. Du vil altid møde en, som kan genkende lige præcis de følelser, du går med. Nogle der kan spejle dig der, hvor du føler dig allermest skamfuld og sårbar.

Hos TALK TALK er skammens værste fjende åbenhed – og med det mener jeg, at lige så snart vi for sagt de ting højt, vi går og skammer os over, så forsvinder skammen helt af sig selv. Men det kræver vi siger det højt til nogen andre og oplever, at vi ikke er den eneste i hele verden, der har det, som vi.

For at vi kan finde ud af, at vi ikke er alene om de ting, der gør ondt i maven, så er vi nødt til at turde at være sårbare. Sårbarhed handler om at turde afgive alt det man ønsker at være og være det, man er.

Vi, unge, er produkter af en tankegang, der ikke giver plads til netop at kunne det.

Men jeg tror på, at det er tid til at stå ved at være de fine unge sårbare mennesker, vi er.

Min fortælling handler om et savn. Savnet af åbenhed og genkendelse, om og i de følelser der følger med at være slut teenager og start tyverne.

Jeg vil fortælle min personlige fortælling om, hvad det betød at være 12-tals pige i gymnasiet. Om ikke at kunne mærke mig selv, kun at jeg gik og havde ondt i maven. Jeg vidste ikke, hvad jeg ville, når jeg blev færdig med gymnasiet, og jeg følte en kæmpe frustration over, at alle andre omkring mig gjorde.

Jeg vil fortælle om, at min krop sagde fra og pludselig ikke bar’ mig, som den altid havde gjort, fordi jeg ikke havde lyttet til den, og fordi stressen overtog.

Jeg vil fortælle om at have triste dage, om hvordan det i perioder handlede om at overleve mere end at leve. Om en søgen efter genkendelse, en søgen efter et rum til at kunne dele at være ked af det, at føle mig forkert, og dele følelsen af at have fejlet. 

Jeg vil fortælle om, hvordan, jeg kom til at kunne mærke mig selv igen. Om hvordan jeg fandt, og stadig forsøger at finde, modet til at turde vise følelser og være sårbar. Hvordan jeg fandt ud af, at psykoterapi er det der giver mening for mig. Og om hvordan at min krop nu bære mig igen, og at roen nu er min førsteprioritet.

Jeg søger og leder hver eneste dag, men jeg lever mere, end jeg overlever nu.