TALK TALK er samtalegrupper og enesamtaler for unge piger og kvinder, der nogengange føler sig alene med livets store spørgsmål og valg. 

Min drøm er, at TALK TALK bliver en tryg base, der kan give unge piger og kvinder, mod til at vove sig ud i verden og ind i voksenlivet.

Storesøstergrupper og storesøstersamtaler er til dig der savner et frirum. Når jeg ser tilbage på mig selv som teenager og ung kvinde, ville jeg ønske, jeg havde haft et rum, og specielt et sted, hvor jeg kunne sige de ting højt, jeg skammede mig over. De ting jeg synes var svære at snakke med mine veninder og mine forældre om.

Book et gratis formøde nu

Hvorfor hos TALK TALK?

TALK TALK adskiller sig fra andre gruppetilbud. Ved at jeg ikke sammensætter grupperne, ud fra specielle udfordringer og temaer. Der er plads til lige det, der fylder hos dig netop den dag.

Hvorfor i en gruppe?

Man mener det at høre til i en tryg gruppe og opleve, at man selv er vigtig, sammen med betydningsfulde andre, virker styrkende på den enkeltes selvværd.

Derudover er det bekræftende at finde ud af, at man ikke er alene. Det er nemlig helt normalt at tro, at man er den eneste i verden, der kæmper med netop de problemer man har. Derfor kan det være utroligt lettende at høre, at andre kæmper med det samme og mærke deres anerkendelse for, at man vover at tale åbent og ærligt. Ligesom det også er superbrugbart at udveksle ”tips og tricks” til, hvad man helt konkret kan gøre for at få det bedre.

Hvad er vigtigt for at gruppen fungerer?

Alle gir noget og alle har tavshedspligt.

Det er vigtigt, at alle bidrager til et trygt og tillidsfuldt miljø, hvor man kan være ærlige. Samtidig er det også supervigtigt, at alle er med på at, der er 100% tavshedspligt – Det der bliver talt om i lokalet bliver i lokalet.

Hvordan foregår det i gruppen?

Grupperne foregår således, at hver gruppegang starter med en kort fokuseringsøvelse, som er vigtig for, at vi alle kommer tilstede i rummet.

Dernæst vil jeg holde et kort oplæg om dagens fokus, og jeg vil komme med en eksempel fra mit eget liv om netop det.

De næste par timer, vil være blandet åben snak om emnet, praktiskeøvelser, og enesamtaler foran de andre, som derefter kan komme med feedback.

Fremgangsmåden vil variere en smule fra gang til gang.